34078 NL - wetsvoorstel
Initiatiefvoorstel Zwarte Piet-wet

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 13 november 2014 aanhangig gemaakt door de Tweede Kamerleden Bosma (PVV) i en Wilders (PVV) i en werd laatstelijk verdedigd door de Tweede Kamerleden Bosma en De Graaf (PVV) i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is ten aanzien van het uiterlijk van Zwarte Piet regels te stellen..

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van de leden Bosma en De Graaf ter bescherming van de culturele traditie van het sinterklaasfeest (Zwarte Piet-wet)

2.

Moties

Bij dit dossier werd in de Tweede Kamer een motie ingediend.

3.

Documenten

(20 stuks)

2 13 november 2014, geleidende brief, nr. 1     KST340781
Geleidende brief - Voorstel van wet van de leden Bosma en Wilders ter bescherming van de culturele traditie van het sinterklaasfeest (Zwarte Piet-wet)
 
2 13 november 2014, voorstel van wet, nr. 2     KST340782
Voorstel van wet - Voorstel van wet van de leden Bosma en Wilders ter bescherming van de culturele traditie van het sinterklaasfeest (Zwarte Piet-wet)
 
2 13 november 2014, voorstel van wet, nr. 2    
Voorstel van wet
 
2 13 november 2014, memorie van toelichting, nr. 3     KST340783
Memorie van toelichting - Voorstel van wet van de leden Bosma en Wilders ter bescherming van de culturele traditie van het sinterklaasfeest (Zwarte Piet-wet)
 
2 13 november 2014, memorie van toelichting, nr. 3    
Memorie van toelichting
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van Kamerleden en bewindslieden die bij de behandeling van dit dossier het woord hebben gevoerd en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.