35719 NL - initiatiefnota
Initiatiefnota “Christenvervolging – Schapen tussen de Wolven”

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Deze initiatiefnota werd op 29 januari 2021 ingediend door het Tweede Kamerlid Van Helvert (CDA) i, Van der Staaij (SGP) i en Voordewind (CU) i.

 

1.

Volledige titel

Initiatiefnota van de leden Peters, Van der Staaij en Ceder over “Christenvervolging – Schapen tussen de Wolven”

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer vier moties ingediend.

3.

Documenten

(19 stuks)

2 29 januari 2021, geleidende brief, nr. 1     KST357191
Geleidende brief - Initiatiefnota van de leden Van Helvert, Van der Staaij en Voordewind over “Christenvervolging - Schapen tussen de Wolven”
 
2 29 januari 2021, initiatiefnota, nr. 2     KST357192
Initiatiefnota - Initiatiefnota van de leden Van Helvert, Van der Staaij en Voordewind over “Christenvervolging - Schapen tussen de Wolven”
 
2 30 maart 2021, brief, nr. 3     KST357193
Brief regering; Kabinetsreactie inzake initiatiefnota “Christenvervolging - Schapen tussen de Wolven” van de leden Van Helvert, Van der Staaij en Voordewind (Kamerstuk 35719-2) - Initiatiefnota van de leden Van Helvert, Van der Staaij en Voordewind over “Christenvervolging - Schapen tussen de Wolven”
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.