35386 NL - wetsvoorstel
Initiatiefvoorstel Invoering van een vuurwerkverbod voor consumenten

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 6 februari 2020 aanhangig gemaakt door de Tweede Kamerleden Klaver (GL) i en Ouwehand (PvdD) i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is om de Wet milieubeheer en het Wetboek van Strafrecht te wijzigen in verband met de invoering van een verbod op het voorhanden hebben en afsteken van vuurwerk door consumenten.

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van de leden Klaver en Ouwehand tot wijziging van de Wet milieubeheer en het Wetboek van Strafrecht en in verband met de invoering van een vuurwerkverbod voor consumenten

2.

Documenten

(5 stuks)

2 5 februari 2020, geleidende brief, nr. 1     KST353861
Geleidende brief
 
2 5 februari 2020, voorstel van wet, nr. 2     KST353862
Voorstel van wet
 
2 5 februari 2020, memorie van toelichting, nr. 3     KST353863
Memorie van toelichting (initiatiefvoorstel); Herdruk memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals the newly added documents and subsequent meetings in which these are scheduled for discussion or vote. The latest state of affairs is conveniently presented in such a way that a single glance is sufficient to keep informed. By way of alerts through e-mail or digital newsletters users and their clients are kept in the loop 24/7.

If you are interested in the EU Monitor, please contact us at info@parlementairemonitor.nl.