Verkiezingsdebat met Klaas Dijkhoff, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
date August 29, 2012 17:00
city Rotterdam
location De Unie Show location
attending H. (Harry) van Bommel i, R.W. (Raymond) Knops i, R. (Raymond) de Roon i, K.H.D.M. (Klaas) Dijkhoff i et al.
organisation Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Clingendael Stelt: Het zijn zware economische tijden. Verdere bezuinigingen op buitenlandbeleid na de verkiezingen zijn zeer waarschijnlijk. De internationale vraagstukken worden eerder groter dan kleiner, maar de middelen worden alleen maar minder. Wat betekent dat voor het buitenlandbeleid? Wat is de visie van politieke partijen op de rol van Nederland in de wereld en wat mogen de kiezers van de partijen verwachten de komende jaren?

Dit zijn de hoofdvragen van het verkiezingsdebat dat Instituut Clingendael en het NGIZ Rotterdam organiseren in ‘De Unie’ te Rotterdam. In drie rondes buigen kandidaat-Kamerleden zich onder de begenadigde leiding van Maarten Bouwhuis over het promoten van economische belangen, de inzet van defensie en de toekomst van ontwikkelingssamenwerking. Experts leiden de thema’s kort in. Alle politici presenteren verder hun visie op de rol van Nederland in de wereld.

Naast Klaas Dijkhoff nemen onder andere Harry van Bommel (SP), Raymond Knops, (CDA) en Raymond de Roon (PVV) deel aan het debat.

Locatie: De Unie, Mauritsweg 34-35 te Rotterdam.


1.

More about...