Vacature Commissie van Beroep

Source: Jonge Democraten (JD) i, published on Thursday, April 25 2024.

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden voor de Commissie van Beroep! De Commissie van Beroep buigt zich over situaties waarin beroep wordt ingesteld tegen een besluit van een van de organen van de vereniging. Leden worden in principe voor twee jaar aangesteld, een kortere termijn is ook mogelijk.

We zijn op zoek naar:

  • Leden die in staat zijn neutraal en onpartijdig op te treden.
  • Leden met enige afstand tot de huidige gang van zaken in de vereniging. Leden van het landelijk bestuur, een afdelingsbestuur of de landelijke kascommissie kunnen in ieder geval niet plaatsnemen in de Commissie van Beroep.
  • Een team met gevarieerde achtergronden en vaardigheden, zoals ervaring met conflicthantering en juridische kennis.

Leden van de Commissie van Beroep worden op voordracht van het Landelijk Bestuur verkozen op het zomercongres. Heb je interesse in deze functie? Solliciteren kan door uiterlijk 27 mei een motivatiebrief van maximaal 300 woorden te sturen naar secretaris@jongedemocraten.nl. Ga in de brief in op je relevante ervaring en vaardigheden en waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze positie. Benoem ook eventuele andere functies die je binnen de JD hebt en de termijn waarvoor je benoemd wil worden.

Vul ook het kandidaatstellingsformulier in!