Word lid van Volt!

Source: Volt Nederland (Volt) i, published on Thursday, September 7 2023.

Ten gevolge van de val van het kabinet zijn de verkiezingen vervroegd naar november dit jaar. Voor ons als Volt biedt dit een waanzinnige kans om ons eerlijke en progressieve geluid tijdens de komende Kamerverkiezingen krachtiger te laten horen. Nederland staat stil en heeft behoefte aan betere keuzes. We zien dit als onze grote ambitie en grijpen de kans om dit samen te realiseren. Dit kunnen wij namelijk niet alleen. Wij hebben daarvoor een sterke en uitgesproken campagne nodig; hiervoor is jouw hulp cruciaal.

Word lid van Volt en krijg de gelegenheid om op onze congressen mee te praten en mee te beslissen over het beleid van zowel Volt Nederland als Volt Europa. Bovendien leer je mede-Volters van over heel Europa kennen bij inspirerende (online) activiteiten en evenementen. Dit opent de deur naar boeiende gesprekken die de mogelijkheid bieden om diverse perspectieven op interessante kwesties te ontdekken. Als lid van Volt vorm je zo niet alleen onze ruggengraat op Europees, nationaal en regionaal niveau, maar leer je ook de grenzen ontdekken en help je te zoeken naar nieuwe oplossingen.

Wil je direct en nog effectiever bijdragen aan onze campagne? Sluit je dan nu aan bij onze campagnepool als campagnekanjer! Dit nieuwe initiatief en deze gezellige vrijwilligers maken de campagne mogelijk door hun tomeloze inzet om het Volt-geluid te laten horen in ons land. Bijvoorbeeld door te flyeren en toffe evenementen te organiseren. Momenteel hebben we iets meer dan 300 campagnekanjers, maar om écht een verschil te maken hebben we nóg meer enthousiaste mensen nodig.

In deze functie doet jouw bijdrage als vrijwilliger er écht toe; er is veel ruimte voor je eigen inbreng en je wordt gestimuleerd om zo veel mogelijk zelf verantwoordelijkheid te nemen voor jouw bijdrage. Gezamenlijk ben je bezig met de visie van Volt, waarbij jouw mede-Volters altijd openstaan voor een goed gesprek om van gedachten te wisselen. Bovendien is het natuurlijk veel gezelligers als je samen mogelijke kiezers enthousiast maakt. Je kunt je aansluiten bij verschillende teams (bijvoorbeeld het fundraising-team) waarmee je regelmatig vergadert over nieuwe ideeën.

Of je nu als lid of als campagnekanjer betrokken bent, jouw inzet is cruciaal belang voor de toekomstige richting van Volt, en daarmee van Nederland en geheel Europa. Draag dus je steentje bij, want jouw bijdrage telt!

Word lid

Word vrijwilliger

.wm-blog-banner { height: 70vh !important; }