21501-02 NL - doorlopend dossier
Raad Algemene Zaken en Raad Buitenlandse Zaken

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

In dit dossier worden stukken verzameld waarin de regering het parlement informeert over de bijeenkomsten van de Raad Algemene Zaken i en die van de Raad Buitenlandse Zaken i. Deze zgn. raadsformaties i van de Raad van de Europese Unie i zijn op 1 december 2009 in de plaats gekomen van de Raad Algemene Zaken en Externe betrekkingen (RAZEB), waarnaar dit dossier oorspronkelijk genoemd was.

1.

Volledige titel

Raad Algemene Zaken en Raad Buitenlandse Zaken

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 521 moties ingediend.

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.