Brief staatssecretaris bij de kabinetsnotitie 'Pieken in de Delta: Gebiedsgerichte economische perspectieven' - Gebiedsgerichte economische perspectieven en Interdepartementaal beleidsonderzoek Regionaal Economisch Beleid

Deze brief is onder nr. 1 toegevoegd aan dossier 29697 - Gebiedsgerichte economische perspectieven en Regionaal Economisch Beleid.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Gebiedsgerichte economische perspectieven en Interdepartementaal beleidsonderzoek Regionaal Economisch Beleid; Brief staatssecretaris bij de kabinetsnotitie 'Pieken in de Delta: Gebiedsgerichte economische perspectieven' 
Document date 12-07-2004
Publication date 12-03-2009
Nummer KST78517
Reference 29697, nr. 1
From Economische Zaken (EZ)
Original document in PDF

2.

Text

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2003–2004

29 697

Gebiedsgerichte economische perspectieven en Interdepartementaal beleidsonderzoek Regionaal Economisch Beleid

Nr. 1

BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN ECONOMISCHE ZAKEN

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 12 juli 2004

Hierbij bied ik u de kabinetsnotitie «Pieken in de Delta; Gebiedsgerichte Economische Perspectieven»1 en het eindrapport van het Interdepartementale Beleidsonderzoek(IBO) Regionaal Economisch Beleid aan1.

De notitie «Pieken in de Delta» geeft de onderbouwing en een nadere uitwerking van de gebiedsgerichte economische agenda van het kabinet, zoals die op hoofdlijnen al is opgenomen in de Nota Ruimte.

In het najaar van 2003 gaf het kabinet opdracht tot het uitvoeren van het Interdepartementale BeleidsonderzoekRegionaal Economisch Beleid (Tweede Kamer, vergaderjaar 2003–2004, 29 228 nr. 1). De kabinetsreactie op het eindrapport van dit IBO, «Regionaal economisch beleid in de Toekomst», is opgenomen in de notitie «Pieken in de Delta».

De Staatssecretaris van Economische Zaken, C. E. G. van Gennip

1 Ter inzage gelegd bij het Centraal Informatiepunt Tweede Kamer.

 
 
 

3.

More information

 

4.

EU Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.