36395 NL - wetsvoorstel
Delegatiegrondslag in de Politiewet 2012 voor een amvb over de bewapening en uitrusting van buitengewoon opsporingsambtenaren

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 11 juli 2023 ingediend door de minister van Justitie en Veiligheid, Yesilgöz-Zegerius i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is om de regels over de bewapening en de uitrusting van buitengewoon opsporingsambtenaren bij of krachtens algemene maatregel van bestuur te stellen.

1.

Volledige titel

Wijziging van de Politiewet 2012 in verband met een delegatiegrondslag voor een algemene maatregel van bestuur over de bewapening en uitrusting van buitengewoon opsporingsambtenaren

2.

Documenten

(15 stuks)

2 11 juli 2023, koninklijke boodschap, nr. 1     KST363951
Koninklijke boodschap
 
2 11 juli 2023, voorstel van wet, nr. 2     KST363952
Voorstel van wet
 
2 11 juli 2023, memorie van toelichting, nr. 3     KST363953
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van Internetconsultatiedocumenten en reacties, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals the newly added documents and subsequent meetings in which these are scheduled for discussion or vote. The latest state of affairs is conveniently presented in such a way that a single glance is sufficient to keep informed. By way of alerts through e-mail or digital newsletters users and their clients are kept in the loop 24/7.

If you are interested in the EU Monitor, please contact us at info@parlementairemonitor.nl.