36161 NL - wetsvoorstel
Initiatiefvoorstel Wet raadgevend referendum naar Zwitsers model

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 6 juli 2022 aanhangig gemaakt door de Tweede Kamerleden Baudet (FVD) i en Van Houwelingen (FVD) i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is een breed raadgevend referendum naar Zwitsers model te introduceren.

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van de leden Baudet en Van Houwelingen houdende regels inzake een breed raadgevend referendum (Wet raadgevend referendum naar Zwitsers model)

2.

Nota's van wijziging en amendementen

Bij dit wetsvoorstel is een nota van wijziging ingediend.

3.

Documenten

(20 stuks)

2 5 juli 2022, geleidende brief, nr. 1     KST361611
Geleidende brief
 
2 5 juli 2022, voorstel van wet, nr. 2     KST361612
Voorstel van wet
 
2 5 juli 2022, memorie van toelichting, nr. 3     KST361613
Memorie van toelichting
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van Kamerleden en bewindslieden die bij de behandeling van dit dossier het woord hebben gevoerd en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.