34630 NL - wetsvoorstel
Registratie en vergroten rol physician assistants en verpleegkundig specialisten en een tijdelijk register voor experimenteerberoepen

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 14 december 2016 ingediend door de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Schippers i.

 

1.

Volledige titel

Wijziging van de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg in verband met het opnemen van de physician assistant in de lijst van registerberoepen, het toekennen van zelfstandige bevoegdheid voor bepaalde voorbehouden handelingen aan physician assistants en verpleegkundig specialisten en het opnemen van de mogelijkheid tot het instellen van een tijdelijk register voor experimenteerberoepen

2.

Nota's van wijziging en amendementen

Bij dit wetsvoorstel werd een nota van wijziging ingediend.

3.

Documenten

(24 stuks)

2 14 december 2016, koninklijke boodschap, nr. 1     KST346301
Koninklijke boodschap
 
2 14 december 2016, koninklijke boodschap, nr. 1    
Koninklijke boodschap
 
2 14 december 2016, voorstel van wet, nr. 2     KST346302
Voorstel van wet
 
2 14 december 2016, voorstel van wet, nr. 2    
Voorstel van wet
 
2 14 december 2016, memorie van toelichting, nr. 3     KST346303
Memorie van toelichting
 
2 14 december 2016, memorie van toelichting, nr. 3    
Memorie van toelichting
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten, een overzicht van Kamerleden en bewindslieden die bij de behandeling van dit dossier het woord hebben gevoerd en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals the newly added documents and subsequent meetings in which these are scheduled for discussion or vote. The latest state of affairs is conveniently presented in such a way that a single glance is sufficient to keep informed. By way of alerts through e-mail or digital newsletters users and their clients are kept in the loop 24/7.

If you are interested in the EU Monitor, please contact us at info@parlementairemonitor.nl.