23045 NL - wetsvoorstel
Wijziging van de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 10 maart 1993 ingediend door de regering.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is de Wet op de inlichtingen-en veiligheidsdiensten te wijzigen in verband met de voorgenomen opheffing van de Inlichtingendienst Buitenland.

1.

Volledige titel

Wijziging van de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten

2.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

3.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting en een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

4.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals the newly added documents and subsequent meetings in which these are scheduled for discussion or vote. The latest state of affairs is conveniently presented in such a way that a single glance is sufficient to keep informed. By way of alerts through e-mail or digital newsletters users and their clients are kept in the loop 24/7.

If you are interested in the EU Monitor, please contact us at info@parlementairemonitor.nl.