Rondetafeldiscussie met Malik Azmani over vluchtelingen in Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
date December 16, 2015 20:00
city Den Haag
attending M. (Malik) Azmani i et al.
organisation Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Op 16 december 2015 organiseert de Commissie Internationale Politiek van VVD Den Haag een rondetafeldiscussie met Malik Azmani, woordvoerder Asiel en Immigratie in de Tweede Kamer, over de vluchtelingencrisis en de toekomst van Schengen.

"Let there be no doubt: the future of Schengen is at stake and time is running out", zo sprak Donald Tusk, voorzitter van de Europese Commissie, na de laatste Europese top over de massale instroom van vluchtelingen en migranten naar Europa. Hiermee verwijst hij naar de herinvoering van grenscontroles aan de binnengrenzen door verschillende Europese lidstaten, terwijl zij worstelen met de opvang van de vluchtelingen en migranten. Wat is de oplossing voor deze crisis? Meer opvang in de regio en sobere opvang of is een mini-Schengen (Benelux, Duitsland en Oostenrijk) de oplossing?

Ga hierover in debat met Malik Azmani. De bijeenkomst vindt op 16 december plaats in de Tweede Kamer vanaf 20.00 en staat open voor VVD-leden en introducées. Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk 14 december op internationaal@vvddenhaag.nl


1.

More about...