Thema-avond met Kees Verhoeven “de nieuwe digitale samenleving”, Amersfoort

Amersfoort, de Koppelpoort
date March 23, 2015 20:00
city Amersfoort
location Amershof Snouckaertlaan 11 Show location
organisation Democrats 66 (D66) i

De snelheid van innovatie binnen de digitale economie is onvoorstelbaar. Wie het nieuws nauwgelet volgt, zal bijna dagelijks nieuwe ideeën tegenkomen.

Ondertussen laat dit ook de traditionele economie niet ongemoeid. Zo voelen taxi-chauffeurs de hete adem van Uber en vechten auteursrecht-organisaties hard tegen de streaming en download-wereld. Dit heeft demonstraties ten gevolge en zet de rechtsstaat onder druk.

Op 23 maart organiseren Digitaal 66 en TA Democratie en Rechtsstaat een thema-avond over “disruptie van de digitale economie” met Tweede Kamerlid Kees Verhoeven. Tijdens deze avond krijgen we eerst een korte introductie op het onderwerp van een expert, waarnaar Kees Verhoeven en de zaal met elkaar in discussie kunnen gaan. De avond wordt afgesloten met een noot over de politieke actualiteit.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Amershof te Amersfoort. Daarvoor zal om 19.30 de algemene vergadering worden gehouden.

Moties Congres 101

Indien u een motie wenst in te dienen voor het partijcongres op 18 april 2015 in Rotterdam, kunt u deze tot 20 maart 2015 opsturen naar bestuur@d66democratie.nl. Alle moties zullen behandeld worden tijdens de algemene vergadering op 23 maart 2015 om 19.30 te Amersfoort.


1.

More about...