33776 NL - wetsvoorstel
Intrekking van de Machtigingswet instelling visserijzone en wijziging van wetten met betrekking tot de vaststelling van de zeegrenzen

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 24 oktober 2013 ingediend door de minister van Buitenlandse Zaken, Timmermans i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is om de Machtigingswet instelling visserijzone in te trekken in verband met de inwerkingtreding van de Rijkswet instelling exclusieve economische zone voor alle landen van het Koninkrijk en enkele andere wetten die verband houden met de vaststelling van de zeegrenzen van het Koninkrijk, te wijzigen.

1.

Volledige titel

Intrekking van de Machtigingswet instelling visserijzone en wijziging van enkele andere wetten die verband houden met de vaststelling van de zeegrenzen van het Koninkrijk

2.

Documenten

(11 stuks)

2 24 oktober 2013, koninklijke boodschap, 33776 R2015, nr. 1     KST337761
Koninklijke boodschap
 
2 24 oktober 2013, voorstel van wet, 33776 R2015, nr. 2     KST337762
Voorstel van wet
 
2 24 oktober 2013, memorie van toelichting, 33776 R2015, nr. 3     KST337763
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals the newly added documents and subsequent meetings in which these are scheduled for discussion or vote. The latest state of affairs is conveniently presented in such a way that a single glance is sufficient to keep informed. By way of alerts through e-mail or digital newsletters users and their clients are kept in the loop 24/7.

If you are interested in the EU Monitor, please contact us at info@parlementairemonitor.nl.