Post Promotie & Scholing open per voorjaarscongres

Source: DWARS, GroenLinkse Jongeren (DWARS) i, published on Thursday, February 23 2012.

De bestuurspost Promotie & Scholing komt open te staan per voorjaarscongres. Tot onze spijt legt Emma op het voorjaarscongres haar functie neer. Wij zullen Emma ontzettend gaan missen. Het afgelopen half jaar heeft zij zich actief ingezet voor de promotie en scholing van DWARS. Daarvoor willen wij haar van harte bedanken. Onderaan staat een persoonlijk woord van Emma.

Wanneer een landelijk bestuurslid vertrekt, moet ook aan de toekomst worden gedacht. Kandideren voor deze bestuurspost kan bij de kandidatencommissie. Voor vragen of opmerkingen over de procedure kan iedereen mailen met Jojanneke[at]dwars.org of Kacie[at]dwars.org. Heb je vragen over de post, dan kun je Emma bereiken via Emma[at]dwars.org.

Met vriendelijke groet,

Het DWARS bestuur

-----------------

Lieve DWARSers,

Graag wil ik jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen tijd die ik als bestuurslid binnen DWARS heb mogen doorbrengen. Ik vind het tof om met jullie de afgelopen tijd zoveel mooie en inspirerende ervaringen gedeeld te mogen hebben. Helaas leg ik gezien drukke omstandigheden mijn functie neer. Als bestuurslid heb ik een ontzettend mooie tijd gehad bij DWARS en dit is daarom voor mij ook geen gemakkelijke beslissing geweest.

Ik kijk met plezier terug naar alle dingen die we de afgelopen tijd samen hebben gedaan. Van het geslaagde nieuwjaarsgala tot het opzetten van het allereerste scholingsprogramma van DWARS: Het was een waar genoegen om dit kunnen doen. Ik heb met jullie zowel gave ‘social media’-acties gedaan, als traditionele (ludieke) acties op straat en juist van die diversiteit heb ik genoten.

Ik ben er van overtuigd dat Nederland een groener en solidairder geluid nodig heeft. Aan voor mij (en DWARS) ononderhandelbare waardes op het gebied van vrijheid, gelijkheid en vrijzinnigheid wordt in de politiek te vaak voorbij gegaan. Eerlijk delen; ook als de door crisis overmande pot wat minder schaft. Ik hoop ook na het aflopen van mijn bestuurstijd nog bij te kunnen dragen aan het duurzame en sociale geluid van DWARS.

De aankomende tijd tot het voorjaarscongres zal ik nog met plezier mijn functie vervolgen. Schroom dus niet om me te mailen of bellen met een goed idee op het gebied van Promotie & Scholing!

Bedankt voor de mooie tijd en ik spreek jullie snel!

Emma