Liberale Loopbanen, Den Haag - EU monitor

EU monitor
Tuesday, May 26, 2020
calendar

Liberale Loopbanen, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
date February 3, 2011 18:30
city Den Haag
location Mi Vida, Lange Houtstraat 25 Show location
attending H. (Hans) van den Broek i et al.
organisation Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Geen loopbaan is gelijk; niet in het bedrijfsleven, maar al zeker niet in de publieke dienst. En het is zeker niet eenvoudig om keuzes te maken tussen een politieke of maatschappelijke loopbaan.

De een heeft ambities om volksvertegenwoordiger te worden, de ander heeft wellicht bestuurlijke ambities. Sommigen staan voor de keuze of hun politieke loopbaan vervolgen of hun energie op een maatschappelijke carrière richten; weer anderen worstelen met de vraag hoe een politieke en maatschappelijke carrière eigenlijk te combineren.

Liberaal Publiek organiseert op donderdag 3 februari een informatieve avond over de mogelijkheden van een liberale loopbaan. De avond zal plaatsvinden onder leiding van Joris den Bruinen (trekker Liberaal Publiek en bestuursadviseur van burgemeester Jozias van Aartsen), Hans van den Broek (Permanente Scoutingscommissie) en Ronald de Rooij (Haya van Somerenstichting). Onderwerpen zoals carrièremogelijkheden, talentmanagement en opleiding & training zullen aan de orde komen. De activiteit begint om 18.30u in Mi Vida (Lange Houtstraat 25, Den Haag). In maart komt er een vervolg op deze activiteit. Tijdens deze dag zal een actief gesprek met je worden aangegaan over de mogelijkheden van jouw eigen liberale loopbaan. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.


1.

More about...