Regen, zorgen en Mika

Source: B. (Boris) van der Ham i, published on Thursday, July 10 2008.

Eergisteren naar het concert van Mika geweest. Hij trad op in het Westerpark te Amsterdam. Boven het podium hing steeds de dreiging van een plensbui, maar die bleef uit. Uitgezonderd een kort buitje tijdens het (leuke) voorprogramma van Sam Sparrow konden de fluorescerende poncho's opgeborgen blijven. Mika was prima. Lekkere nummers, grappige acts en goed gezongen. Vaak heb je bij live-concerten dat de zanger niet zo goed blijkt te kunnen zingen, maar Mika heeft daar geen last van. Loepzuiver en vol energie. Op die avond vierde ik dat ik precies 8 jaar samen ben met mijn geliefde.

Bijkomen en zorgen

Als je vrij bent besef je pas hoe moe je lichaam is. Ik heb allerhande hoofdpijntjes, spierpijn, ben een beetje schor en erg slaperig. De afgelopen maanden zijn wederom erg druk geweest, en dat eist nu z'n tol. Hoewel ik nog stapels werk heb om deze vakantie in te halen, of op poten te zetten, probeer ik deze eerste week mezelf wat te ontzien.

Ik ga niet echt op vakantie. Misschien over een paar weken een paar daagjes. Mijn moeder is erg hulpbehoevend en ben blij dat ik deze weken er veel kan zijn. Het is gezellig, we kijken samen naar wat oude filmpjes op dvd en we crossen met de rolstoel het dorp door. De afgelopen maanden concentreerde mijn zorg zich op de maandagen, vrijdagen en het weekend, maar ik kan er nu ook door de weeks zijn. Mijn zus, familie, de zorg en ik wisselen elkaar af. Omdat ik de komende tijd veel in mijn ouderlijk huis zal doorbrengen, probeer ik hier een beetje te nestelen. Zo ga ik elke dag zwemmen (het buikje moet er nu ECHT af) en heb zowaar geïnformeerd of ik hier in het dorp wat uurtjes autorijles kan nemen. Heb nog nooit autorijles gehad, vandaar.