31331 NL - wetsvoorstel
Initiatiefvoorstel-Kamp over Verbod op het dragen van gezichtsbedekkende kleding in het openbaar en in voor het publiek openstaande gebouwen

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 24 januari 2008 aanhangig gemaakt door het Tweede Kamerlid Kamp (VVD) i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het ter bevordering van de veiligheid en de bescherming van de democratische rechtsstaat noodzakelijk is een verbod op het dragen van gezichtsbedekkende kleding in het openbaar vast te stellen.

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van het lid Kamp tot wijziging van de Wet op de identificatieplicht en het Wetboek van Strafrecht in verband met een verbod op het dragen van gezichtsbedekkende kleding in het openbaar en in voor het publiek openstaande gebouwen

2.

Documenten

(6 stuks)

2 24 januari 2008, geleidende brief, nr. 1     KST114651
Geleidende brief
publicatie: 25 januari 2008
 
2 24 januari 2008, voorstel van wet, nr. 2     KST114652
Voorstel van wet
publicatie: 25 januari 2008
 
2 24 januari 2008, memorie van toelichting, nr. 3     KST114653
Memorie van toelichting
publicatie: 25 januari 2008
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.