Brief minister met de regeling voor de sector BVE (voorhangtermijn 10 dagen) - Informatie- en communicatietechnologie (ICT) in het onderwijs

Deze brief is onder nr. 2 toegevoegd aan dossier 25733 - Informatie- en communicatietechnologie (ICT) in het onderwijs.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Informatie- en communicatietechnologie (ICT) in het onderwijs; Brief minister met de regeling voor de sector BVE (voorhangtermijn 10 dagen) 
Document date 04-11-1997
Publication date 12-03-2009
Nummer KST25130
Reference 25733, nr. 2
From Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW)
Original document in PDF

2.

Text

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 1997–1998

25 733

Informatie- en communicatietechnologie (ICT) in het onderwijs

Nr. 2

BRIEF VAN DE MINISTER VAN ONDERWIJS, CULTUUR EN WETENSCHAPPEN

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Zoetermeer, 4 november 1997

Bij brief van 17 september 1997 omtrent Investeren in voorsprong, heb ik u toegezegd de regelingen die als grondslag zullen dienen voor de subsidiëring van onderwijsinstellingen in de sectoren primair en voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs en volwasseneneducatie (BVE) te zullen voorleggen voordat zij in werking zullen treden.

Thans zend ik u de regeling voor de sector BVE toe.1 Zo spoedig mogelijk zal u ook de regeling voor de sectoren primair en voortgezet onderwijs worden toegezonden.

In verband met het belang van de instellingen bij een zo spoedig mogelijke uitvoering, waartoe tijdig een juridische grondslag voor de uitgaven beschikbaar dient te zijn, verzoek ik uw Kamer er in te bewilligen dat voor de voorhangtermijn van de onderhavige regeling wordt afgeweken van de gebruikelijke duur van 30 dagen en dat deze op 10 dagen wordt gesteld.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, J. M. M. Ritzen

1 Ter inzage gelegd bij de afdeling Parlementaire Documentatie.

 
 
 

3.

More information

 

4.

EU Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.