30841 NL - wetsvoorstel
Initiatiefvoorstel Hoofdelijke aansprakelijkheid bij de ontneming van wederrechtelijk verkregen voordeel

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 12 oktober 2006 aanhangig gemaakt door de Tweede Kamerleden Van Haersma Buma (CDA) i en Weekers (VVD) i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat de mogelijkheden tot ontneming van wederrechtelijk verkregen voordeel te verruimen en hiertoe de mogelijkheid van hoofdelijke aansprakelijkstelling in de wet op te nemen.

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van de leden Van Haersma Buma en Weekers tot wijziging van het Wetboek van Strafrecht met betrekking tot de invoering van hoofdelijke aansprakelijkheid bij de ontneming van wederrechtelijk verkregen voordeel

2.

Documenten

(4 stuks)

2 12 oktober 2006, geleidende brief, nr. 1     KST101677
Geleidende brief
publicatie: 17 oktober 2006
 
2 12 oktober 2006, voorstel van wet, nr. 2     KST101679
Voorstel van wet
publicatie: 18 oktober 2006
 
2 12 oktober 2006, memorie van toelichting, nr. 3     KST101680
Memorie van toelichting
publicatie: 17 oktober 2006
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.