36473 NL - wetsvoorstel
Initiatiefvoorstel Wet zwemvaardigheid

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 28 november 2023 aanhangig gemaakt door de Tweede Kamerleden Van Nispen (SP) i en Heerema (VVD) i.

 

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van de leden Rudmer Heerema en Van Nispen houdende regels voor een nationaal vastgesteld zwemdiploma en een nationaal vastgesteld zweminstructeursdiploma (Wet zwemvaardigheid)

2.

Documenten

(6 stuks)

2 28 november 2023, geleidende brief, nr. 1     KST364731
Geleidende brief
 
2 28 november 2023, voorstel van wet, nr. 2     KST364732
Voorstel van wet
 
2 28 november 2023, memorie van toelichting, nr. 3     KST364733
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.