Lijst van vragen: Verslag houdende een lijst van vragen inzake vaststelling van de begrotingsstaat van het Defensiematerieelbegrotingsfonds voor het jaar 2023 (Kamerstuk 36200-K) - Vaststelling van de begrotingsstaat van het Defensiematerieelbegrotingsfonds voor het jaar 2023

Deze lijst van vragen i is onder nr. ? toegevoegd aan wetsvoorstel 36200 K - Vaststelling begroting Defensiematerieel­begrotingsfonds 2023.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verslag houdende een lijst van vragen inzake vaststelling van de begrotingsstaat van het Defensiematerieelbegrotingsfonds voor het jaar 2023 (Kamerstuk 36200-K)
Document date 28-09-2022
Publication date 28-09-2022
Reference 36200-K, nr. ?
External link original article

2.

Text

36 200-K Vaststelling van de begrotingsstaat van het Defensiematerieelbegrotingsfonds voor het jaar 2023

nr. Verslag houdende een lijst van vragen

Vastgesteld (wordt door griffie ingevuld als antwoorden er zijn)

De vaste commissie voor Defensie heeft een aantal vragen voorgelegd aan de minister en de staatssecretaris van Defensie over de Vaststelling van de begrotingsstaat van het Defensiematerieelbegrotingsfonds voor het jaar 2023 (Kamerstuk 36 200-K).

De daarop door de minister en staatssecretaris gegeven antwoorden zijn hierbij afgedrukt.

De voorzitter van de commissie,

De Roon

Adjunct-griffier van de commissie,

Goorden

Nr

Vraag

Bijlage

Blz. (van)

t/m

1

Wat is de status van de gesprekken met de gemeente Assen omtrent compensatie van de mogelijke sluiting van de Johan Willem Frisokazerne?

2

Wat is de status omtrent het afstoten van vastgoed in de vastgoedportefeuille van Defensie? Welk vastgoed overweegt u om af te stoten?

8

3

Wat verklaart de meer dan vertienvoudiging van de bijdrage aan grote onderzoeksfaciliteiten in Artikel 1 Defensiebreed materieel?

18

4

Kunt u toelichten wat de over- en onderprogrammering is in Artikel 1 Defensiebreed materieel, wat hier de enorme schommelingen verklaart en sinds wanneer Defensie werkt met over- en onderprogrammering?

18

5

Kunt u de enorme piek in budget verklaren in het jaar 2036?

26

6

Kunt u voor alle artikelen aangeven wat het verschil is tussen juridisch verplicht en beleidsmatig gereserveerd en wat het verschil hiertussen verklaart?

50

Totaallijst feitelijke vragen Vaststelling van de begrotingsstaat van het Defensiematerieelbegrotingsfonds voor het jaar 2023 (36200-K-0) 1/1


 
 
 

3.

More information

 

4.

EU Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.