Mededeling van de voorzitter

Source: 50PLUS i, published on Friday, November 19 2021.

Hylke ten Cate, de op 16 oktober 2021 tijdens de Algemene Ledenvergadering te Den Bosch gekozen Penningmeester van het Hoofdbestuur, is per 19 november 2021 om persoonlijke redenen afgetreden.

Ik heb diep respect voor de moeilijke beslissing die Hylke heeft moeten nemen in het belang van de partij. Mede namens alle collega’s van het Hoofdbestuur wil ik hem dankzeggen voor zijn inspanningen voor het Hoofdbestuur. Hylke is een bijzonder gewaardeerd 50PLUS-lid van het eerste uur met een bijzondere staat van verdienste voor de partij. Het Hoofdbestuur is ermee ingenomen dat het desgevraagd op Hylke’s grote expertise mag blijven rekenen bij de voorbereidingen van de komend gemeentelijke en provinciale verkiezingen. Wij wensen hem veel succes bij zijn verdere activiteiten.

De taken van Hylke als penningmeester worden waargenomen door Vice-voorzitter Gerard van Hooft tot het moment van de benoeming van de nieuwe penningmeester, voorzien tijdens de volgende Algemene Ledenvergadering, uiterlijk juni 2022.

Peter Schut

Voorzitter

© 19 november 2021