35923 NL - wetsvoorstel
Vijfde incidentele suppletoire begroting Justitie en Veiligheid 2021 (bijdrage ondersteuning naleving controle op coronatoegangsbewijzen)

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 7 oktober 2021 ingediend door de minister van Justitie en Veiligheid, en de minister van Justitie en Veiligheid, Grapperhaus i.

 

In deze vijfde incidentele suppletoire begroting van 2021 wordt de begroting voor het jaar 2021 van het ministerie van Justitie en Veiligheid (VI) gecorrigeerd in verband met de naleving van de controle op coronatoegangsbewijzen en identiteitsdocumenten. Als onderdeel van het versoepelen van de coronamaatregelen worden sinds 25 september in de horeca, kunst- en cultuursector, professionele sport en evenementensector coronatoegangsbewijzen ingezet. Doel van de financiële bijdrage in deze suppletoire begroting is de naleving van de controle op coronatoegangsbewijzen en identiteitsdocumenten te ondersteunen en te vergemakkelijken.

1.

Volledige titel

Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Justitie en Veiligheid (VI) voor het jaar 2021 (Vijfde incidentele suppletoire begroting inzake bijdrage ondersteuning naleving controle op coronatoegangsbewijzen)

2.

Nota's van wijziging en amendementen

Bij dit wetsvoorstel werd een amendement ingediend.

3.

Documenten

(12 stuks)

2 30 september 2021, voorstel van wet, nr. 1     KST359231
Voorstel van wet
 
2 30 september 2021, memorie van toelichting, nr. 2     KST359232
Memorie van toelichting
 
2 8 oktober 2021, amendement, nr. 3     KST359233
Amendement Van NIspen om 45 miljoen euro te investeren in de politie in plaats van in controle op coronatoegangsbewijzen
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.