Verzoek de commissie om zo snel mogelijk een rondetafelgesprek te organiseren over het vaccinatiebeleid met in ieder geval Van Dissel, Bert Mulder, Mona Walk en Carla Peeters en andere virologen die worden aangedragen door collega’s

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek de commissie om zo snel mogelijk een rondetafelgesprek te organiseren over het vaccinatiebeleid met in ieder geval Van Dissel, Bert Mulder, Mona Walk en Carla Peeters en andere virologen die worden aangedragen door collega’s
Document date 20-09-2021
Publication date 20-09-2021
External link original article

2.

Text

Van: Houwelingen, P. van

Verzonden: woensdag 15 september 2021 20:03

Aan: Commissie VWS

CC: Agema, F.

Onderwerp: Hoorzitting

Geachte Griffie,

We zouden graag op de RvW een verzoek willen zetten voor het (zo snel mogelijk) organiseren van een hoorzitting of rondetafelgesprek over het vaccinatiebeleid met in ieder geval Van Dissel, Bert Mulder, Mona Walk en Carla Peeters en andere virologen die worden aangedragen door collega’s. Dit naar aanleiding van de technische briefing zojuist die voor ons in ieder geval (met slechts één vraag die we konden stellen en een in mijn ogen ontwijkend antwoord) erg onbevredigend was.

Is dit zo in orde (d.w.z. komt het ter sprake bij de volgende procedurevergadering) of moet ik hier verder nog iets voor doen als ik vragen mag?

Met vriendelijke groeten en dank!

Pepijn van Houwelingen

Kamerlid

Forum voor Democratie

Tweede Kamer der Staten-Generaal


 
 
 
 

3.

EU Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.