35864 NL - wetsvoorstel
Vijfde incidentele suppletoire begroting Infrastructuur en Waterstaat 2021 (COVID-testen reizen)

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 22 juni 2021 ingediend door de regering.

 

Met dit wetsvoorstel wordt de begroting van het ministerie van IenW opgehoogd voor de kosten voor het afnemen van Coronatesten via een Open House en de subsidieregeling voor de vergoeding van afgenomen testen in de reisbranche. Hiermee krijgt iedere Nederlander gratis de mogelijkheid om zich deze zomer te laten testen met een test naar keuze ten behoeve van het Europese digitaal Covid certificaat (DCC).

1.

Volledige titel

Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (XII) voor het jaar 2021 (Vijfde incidentele suppletoire begroting inzake COVID-testen reizen)

2.

Documenten

(9 stuks)

2 21 juni 2021, voorstel van wet, nr. 1     KST358641
Voorstel van wet
 
2 21 juni 2021, memorie van toelichting, nr. 2     KST358642
Memorie van toelichting
 
2 8 juli 2021, verslag, nr. 3     KST358643
Verslag (blanco)
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.