WGK011416NL - Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB)
Besluit doorstroomtoetsen po
Pre-dossier

 

Het Besluit doorstroomtoetsen po wijzigt het Toetsbesluit PO, het Uitvoeringsbesluit WVO 2020, en het Besluit register onderwijsdeelnemers in verband met enkele aanpassingen op het gebied van de doorstroom van het primair onderwijs naar het voortgezet onderwijs en erkenning van doorstroomtoetsen en toetsen verbonden aan leerling- en onderwijsvolgsystemen in het primair onderwijs. De onderliggende regelgeving wordt hiermee in lijn gebracht met de Wet doorstroomtoetsen po.

1.

Volledige titel

Wijziging van onder andere het Toetsbesluit PO in verband met enkele aanpassingen op het gebied van de doorstroom van het primair onderwijs naar het voortgezet onderwijs en erkenning van doorstroomtoetsen en toetsen verbonden aan leerling- en onderwijsvolgsystemen in het primair onderwijs (Besluit doorstroomtoetsen po)

 

2.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld en wordt zo nodig iedere 1 à 2 uur geactualiseerd. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.