Start werving kandidaat-Tweede Kamerleden

Source: 50PLUS i, published on Thursday, January 2 2020.

50PLUS start met de werving van kandidaten voor de Tweede Kamer. De wervingsperiode loopt tot en met 20 maart.

Uiterlijk op 17 maart 2021 zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer der Staten Generaal. De electorale ambitie van 50PLUS is verdubbelen.

Met een gemotiveerd, ijzersterk en competent team wil 50PLUS de komende jaren in de Tweede Kamer zich sterk maken voor geïndexeerde pensioenen, betaalbare en efficiënte zorg, beter huisvestingsbeleid voor ouderen en het bestrijden van leeftijdsdiscriminatie o.m. op de arbeidsmarkt.

50PLUS is de partij die in het bijzonder opkomt voor de belangen van ouderen, maar ook voor jongeren is 50PLUS een goede keuze. Zij worden immers ooit ouder. Een vooruitziende blik maakt een keuze voor 50PLUS meer dan logisch!

Belangstellenden voor een plaats op de kandidatenlijst kunnen zich aanmelden door een motivatiebrief en CV ter attentie van de selectiecommissie te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u iemand wilt aanbevelen, kan dat eveneens via dit mailadres. Alle informatie zal uiteraard met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid worden behandeld.