Ambtelijke technische briefing Wijziging van onder meer de Wet op het voortgezet onderwijs en de Wet voortgezet onderwijs BES in verband met vereenvoudiging van de grondslagen van de bekostiging voor personeels- en exploitatiekosten van de scholen voor voortgezet onderwijs (vereenvoudiging grondslagen bekostiging vo-scholen), Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
date January 29, 2020 13:30 - 14:30
city Den Haag
location Klompézaal i Show location
room Klompézaal i
accessibility public meeting
organisation Education, Culture and Science (OCW) i

  • Wijziging van onder meer de Wet op het voortgezet onderwijs en de Wet voortgezet onderwijs BES in verband met vereenvoudiging van de grondslagen van de bekostiging voor personeels- en exploitatiekosten van de scholen voor voortgezet onderwijs (vereenvoudiging grondslagen bekostiging vo-scholen)

    Te behandelen:

    35354 i Wetgeving d.d. 2 december 2019 - A. Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en MediaWijziging van onder meer de Wet op het voortgezet onderwijs en de Wet voortgezet onderwijs BES in verband met vereenvoudiging van de grondslagen van de bekostiging voor personeels- en exploitatiekosten van de scholen voor voortgezet onderwijs (vereenvoudiging grondslagen bekostiging vo-scholen)

    Besluit: Behandeld.

    2019D49624 35354 i Advies Afdeling advisering Raad van State inzake wijziging van onder meer de Wet op het voortgezet onderwijs en de Wet voortgezet onderwijs BES in verband met vereenvoudiging van de grondslagen van de bekostiging voor personeels- en exploitatiekosten van de scholen voor voortgezet onderwijs (vereenvoudiging grondslagen bekostiging vo-scholen)

    35354 i-i Koninklijke boodschap

    35354 i-i Voorstel van wet

    35354 i-i Memorie van toelichting

    35354 i-i Advies Afdeling advisering Raad van State en Nader rapport

  • Totaalpakket vereenvoudiging bekostiging voortgezet onderwijs

    Te behandelen:

    31289 i-409 i Brief regering d.d. 28 november 2019 - A. Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en MediaTotaalpakket vereenvoudiging bekostiging voortgezet onderwijs

    Besluit: Behandeld.

    31289 i-409 i Totaalpakket vereenvoudiging bekostiging voortgezet onderwijs

Bijlagen


1.

More about...