Omzetten algemeen overleg Raad Buitenlandse Zaken Ontwikkelingssamenwerking d.d. 21 november in schriftelijk overleg, Den Haag

Tweede Kamer verhuizing
Tweede Kamer
date November 19, 2019 12:00
city Den Haag
location Gebouw Tweede Kamer i Show location
room locatie onbekend
accessibility public meeting
organisation Tweede Kamercommissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking (BuHa-OS) i

Geachte leden,

Hierbij leg ik u het voorstel voor van het lid Bouali om het algemeen overleg RBZ/Ontwikkelingssamenwerking van donderdag 21 november a.s. om te zetten in een schriftelijk overleg. Indien u instemt met dit verzoek, zal de deadline voor inbreng voor het SO vastgesteld worden op woensdag 20 november 10.00 uur. De minister wordt dan verzocht haar antwoorden uiterlijk vrijdag 22 november aan de Kamer te sturen. De RBZ/OS vindt plaats in Brussel op maandag 25 november.

Graag verneem ik uiterlijk morgen dinsdag 19 november 12.00 uur of u, namens uw fractie, instemt met dit voorstel, via een reply all op dit bericht.

Met vriendelijke groet,

Eva Meijers

Adjunct-griffier

Vaste commissie voor Buitenlandse Zaken

Algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking

Tweede Kamer der Staten-Generaal

  • Verzoek omzetten AO RBZ/OS d.d. 21 november in SO

    Te behandelen:

    2019Z22359 Brief van lid/fractie/commissie d.d. 18 november 2019 - A. Bouali, Tweede KamerlidVerzoek omzetten AO RBZ/OS d.d. 21 november in SO

    Besluit: Het voorstel om het AO RBZ/OS om te zetten in een schriftelijk overleg wordt gesteund door een meerderheid van de Kamer, bestaande uit: VVD, CDA, D66, SP, PvdA, CU en SGP. Deadline voor inbreng wordt vastgesteld op woensdag 20 november, 10.00 uur.

    2019D46496 Verzoek omzetten AO RBZ/OS d.d. 21 november in SO


1.

More about...