De toekomst van de Wolf in Nederland, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
date July 16, 2019
city Den Haag
organisation Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

De toekomst van de Wolf in Nederland

datum: 16 juli 2019 19:30

Op dinsdagavond 16 juli, vlak voor de vakantietijd - na voor velen een erg drukke periode - aan het begin van het Tweede Kamerreces willen wij een sessie met u en (andere) experts organiseren; over de toekomst van de Wolf in Nederland! Graag horen wij wat jullie vinden van de terugkomst van de Wolf, de rol van de overheid en hoe nu verder.

Kamerlid Arne Weverling zal hierbij aanwezig zijn. Het is belangrijk om hier ook vanuit ons netwerk over mee te denken, het raakt immers zowel Natuur als Landbouw en vele leden zullen hiermee te maken krijgen of zijn al betrokken bij de komst van de wolf.

Er speelt ook veel rond het klimaatakkoord, de PAS en allerlei andere maatregelen en ontwikkelingen. Op de avond zelf zal hier ook ruimte voor zijn, want vanzelfsprekend zullen wij ook de politieke actualiteit behandelen.

Wij hopen dat u in ieder geval uw agenda op 16 juli ‘s avonds in de Tweede Kamer (reken vanaf ca. 19:30) leegruimt of leeg houdt om mee te denken over de toekomst van de wolf in Nederland.

Voor vragen, aan- of opmerkingen zijn wij via secretaris@lnv.vvd.nl te bereiken.


1.

More about...