Businessclub met Ingrid Thijssen en Rob Jetten, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
date October 15, 2018 16:30
city Den Haag
location Pulchri Studio Locatie is de Louis XV zaal Lange Voorhout 15 Den Haag Show location
attending R.A.A. (Rob) Jetten i et al.
organisation Democrats 66 (D66) i

Maandag 15 oktober is een bijzondere dag voor de Businessclub D66. Op die dag zal Ingrid Thijssen, CEO van Alliander, in gesprek gaan met Rob Jetten, D66 woordvoerder Klimaat & Energie in de Tweede Kamer over het Klimaatakkoord.

Zij zullen spreken over de verschillende uitdagingen die de onderhandelingen van het akkoord met zich mee brengen, zowel inhoudelijk als bestuurlijk. Thijssen gaat het hebben over de investeringen die nodig zijn voor het aardgasvrij maken van onze wijken, over elektrische laadpalen en andere vitale infrastructuur die essentieel is om de energietransitie te maken. Daar zijn concrete en ambitieuze doelen voor nodig, die vooral ook politiek vastgelegd moeten worden. Jetten gaat het daarom hebben over het werk en de politieke verhoudingen aan de verschillende klimaattafels. Liggen we op schema? Daarna is er ruimte voor vragen en discussie.

Locatie

Locatie is de Louis XV zaal in Pulchri Studio, Lange Voorhout 15 in Den Haag. Toegang is gratis, graag wel aanmelden via businessclubd66@gmail.com.

Ingrid nieuwe voorzitter Businessclub

Het is ook de dag dat Ingrid het voorzitterschap van de Businessclub zal overnemen van Stef Kranendijk. We nemen afscheid van de bestuursleden die de Businessclub D66 hebben opgericht en groot gemaakt en luiden een nieuwe fase in.

U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst! Voor alle ondernemende leden en sympathisanten van de Businessclub en van D66. De zaal opent om 16:00u en de bijeenkomst begint om 16:30 en wordt omstreeks 17:30 afgesloten met een borrel. U leest meer over onze aanstaande voorzitter in dit interview in NRC.

Aan het eind zullen we de deelnemers vragen of ze hun lidmaatschap van de Businessclub willen verlengen of een lidmaatschap willen aangaan. De Businessclub D66 is een energieke, toekomstgerichte club. BCD66 realiseert direct en open contact tussen bedrijfsleven, bestuurders en partijpolitici, om meer begrip van - en ruimte voor een duurzaam ondernemingsklimaat in Nederland te genereren.

15 oktober

16:30 uur (inloop 16:00 uur)

Pulchri Studio

Locatie is de Louis XV zaal

Lange Voorhout 15

Den Haag


1.

More about...