Presentatie Democratie van Nu - Eindhoven

Eindhoven, station
wikimedia/Patrick Dolmans
date August 29, 2018 20:00
city Eindhoven
location Stadhuis Eindhoven Stadhuisplein 1 5611 EM Eindhoven Show location
attending R.A.A. (Rob) Jetten i et al.
organisation Democrats 66 (D66) i

Na tal van inspirerende bijeenkomsten over democratische vernieuwing is het tijd voor een echt nieuw plan. Kom ook naar een van de presentaties in het land van het stuk over de Democratie van Nu.

De afgelopen maanden waren de Van Mierlo Stichting en D66, samen met Tweede Kamerlid Rob Jetten en Landelijk Bestuurslid Henk Beerten in het land, bij verschillende D66-afdelingen om te spreken over de Democratie van Nu. Ook waren we aanwezig op de Kaderdag in Leiden, het congres van de Jonge Democraten in Nijmegen en de Trouwe Ledendag. Deze inspirerende en interessante discussies gingen over de uitdagingen van en noodzaak voor democratische vernieuwing.

In augustus presenteert het Landelijk Bestuur van D66 de voorstellen voor versterking van het parlement, de lokale democratie en meer invloed op zaken die ons directe leven raken.

De voorstellen worden formeel besproken en vastgesteld op het D66 Congres van zaterdag 6 oktober. Benieuwd naar de plannen? Kom dan naar een van de bijeenkomsten waar de Democratie van Nu wordt gepresenteerd:

  • 28 augustus in Den Haag
  • 29 augustus in Eindhoven
  • 1 september in Zwolle

Meld je aan voor de bijeenkomst in Eindhoven

29 augustus

20:00 uur

Stadhuis Eindhoven

Stadhuisplein 1

5611 EM Eindhoven


1.

More about...