34982 NL - wetsvoorstel
Strafbaarstelling van het in justitiële inrichtingen binnenbrengen van verboden voorwerpen

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 2 juli 2018 ingediend door de Minister voor Rechtsbescherming, Dekker i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het in verband met de orde en de veiligheid binnen en buiten de justitiële inrichting van belang is dat geen verboden voorwerpen de justitiële inrichting worden binnengebracht en dat personen die daartoe overgaan daarvoor kunnen worden bestraft..

1.

Volledige titel

Wijziging van het Wetboek van Strafrecht en het Wetboek van Strafrecht BES in verband met de strafbaarstelling van het in justitiële inrichtingen binnenbrengen van verboden voorwerpen

2.

Documenten

(22 stuks)

2 29 juni 2018, Koninklijke boodschap, nr. 1     KST349821
Koninklijke boodschap
 
2 29 juni 2018, voorstel van wet, nr. 2     KST349822
Voorstel van wet
 
2 29 juni 2018, memorie van toelichting, nr. 3     KST349823
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van Internetconsultatiedocumenten en reacties, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals the newly added documents and subsequent meetings in which these are scheduled for discussion or vote. The latest state of affairs is conveniently presented in such a way that a single glance is sufficient to keep informed. By way of alerts through e-mail or digital newsletters users and their clients are kept in the loop 24/7.

If you are interested in the EU Monitor, please contact us at info@parlementairemonitor.nl.