Kom maar op!

Source: L.M.C. (Lilian) Marijnissen i, published on Sunday, December 17 2017, column.

Het was een bijzondere week. De meest betrouwbare man van het Binnenhof nam na bijna acht jaar SP-leider te zijn geweest afscheid. Ik ben trots en vereerd dat ik van de fractie het vertrouwen krijg om het stokje over te nemen. Ik heb er zin in, kom maar op! Graag wil ik iedereen bedanken voor de duizenden reacties, felicitaties en goede tips die ik inmiddels heb mogen ontvangen. De komende tijd spreek ik met zoveel mogelijk mensen op zoveel mogelijk manieren. De Facebook Live sessie van afgelopen donderdag smaakt naar meer.

De eerste dagen van Lilian from SPnl on Vimeo.

Blijf jullie tips en verhalen daarom vooral met mij delen. U kunt mij bereiken en volgen via Facebook, Twitter en Instagram, en sinds vandaag ook via Whatsapp. Samen met mijn team zal ik proberen zo snel mogelijk uw vragen, tips en opmerkingen te beantwoorden. En natuurlijk houd ik u op de hoogte via deze nieuwsbrief.

Samen gaan we aan de slag! Zodat niet de pakken-wat-je-pakken-kan managers het voor het zeggen hebben, maar de mensen. Dat niet de snelle winsten van grote bedrijven voorop staan maar ons algemeen belang: veilige buurten, goede zorg en onderwijs en echte banen.

Helpt u mee? Deel dan onze oproep!