JFVD lanceert Hubs door heel Nederland!

Source: Jongerenorganisatie Forum voor Democratie (JFVD) i, published on Tuesday, July 18 2017.

JFVD is in ongekend tempo aan het groeien en is inmiddels hard op weg om de grootste politieke jongerenorganisatie van Nederland te worden. De JOVD, CDJA, JS en DWARS hebben we inmiddels ver achter ons gelaten!

Eén ding is duidelijk: jongeren in Nederland zijn helemaal klaar met het huidige politieke bestel. De politici van het partijkartel hebben ons land in de uitverkoop gezet en wij mogen hier de kosten van gaan betalen. Het is tijd voor verandering, het is tijd voor verjonging en vernieuwing.

Deze vernieuwing moet plaatsvinden in heel het land. Daarom gaat JFVD uitbreiden: we gaan overal in het land aanwezig zijn in de vorm van Hubs.

WAT ZIJN HUBS?

Iedere provincie van Nederland zal middels een Hub worden aangesloten op het hoofdnetwerk. Hubs organiseren events, zijn een centraal punt voor JFVD-leden in de regio en vormen een directe verbinding met de landelijke organisatie. Iedere Hub heeft ten minste één kern. Dit verschilt per provincie, gelet op de bevolkingsspreiding.

HOE WERKEN HUBS?

Een Hub bestaat uit een lid van het hoofdbestuur en ten minste twee Hub-coördinatoren. Het aantal Hub-coördinatoren is afhankelijk van het aantal kernen per provincie.

WIJ HEBBEN JOU NODIG!

Wij zijn op zoek naar Hub-coördinatoren die de organisatie komen versterken. JFVD heeft te veel leden om allemaal face-to-face te spreken. Daarom hebben we op de site een formulier gezet waarmee we jullie beter kunnen leren kennen. Log eerst in op de site en ga dan naar https://jongerenfvd.nl/word-actief. Wij zullen jou dan mogelijk benaderen als we nog iemand zoeken voor jouw Hub.

We hopen dat je ons wil komen versterken! Samen gaan we de huidige elite vervangen en verslaan!