Brief commissie; Brief van de vaste commissie voor Europese Zaken inzake het plaatsen van een parlementair behandelvoorbehoud bij een vijftal EU-voorstellen van het EU-mobiliteitspakket - EU-voorstellen: EU-mobiliteitspakket

Dit voorstel om een parlementair behandelvoorbehoud te plaatsen is onder nr. 2 toegevoegd aan dossier 34734 - EU-voorstellen: EU-mobiliteitspakket COM(2017)281, 277, 278, 280 en 275.

1.

Kerngegevens

Officiële titel EU-voorstellen: EU-mobiliteitspakket; Brief commissie; Brief van de vaste commissie voor Europese Zaken inzake het plaatsen van een parlementair behandelvoorbehoud bij een vijftal EU-voorstellen van het EU-mobiliteitspakket
Document date 15-06-2017
Publication date 15-06-2017
Nummer KST347342
Reference 34734, nr. 2
External link original article
Original document in PDF

2.

Text

34 734 EU-voorstellen: EU-mobiliteitspakket

Nr. 2 BRIEF VAN DE VASTE COMMISSIE VOOR EUROPESE ZAKEN

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 15 juni 2017

Hiermee meld ik u dat de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu heeft geadviseerd een parlementair behandelvoorbehoud te plaatsen bij een vijftal EU-voorstellen, vanwege het politieke belang van deze EU-voorstellen.

Het betreft de voorstellen uit het zgn. «EU-mobiliteitspakket», te weten:

    • EU-voorstel voor Richtlijn Europese electronische tolsystemen - COM (2017) 280 i

Namens de vaste commissie voor Europese Zaken verzoek ik u dit advies en bijgaande conceptbrief aan de Minister van Infrastructuur en Milieu ter besluitvorming aan de Tweede Kamer voor te leggen1.

De fungerend voorzitter van de vaste commissie voor Europese Zaken, Azmani

Noot 1

Raadpleegbaar via www.tweedekamer.nl


3.

Attachments

 
 
 

4.

More information

 

5.

EU Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.