Open dialoog over integratie in Den Haag - EU monitor

EU monitor
Saturday, April 4, 2020
calendar

Open dialoog over integratie in Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
date June 23, 2017 14:00 - 16:30
city Den Haag
location Den Haag Show location
attending K. (Kati) Piri i et al.
organisation PvdA-delegatie Europees Parlement i

De situatie in Syrië, de zware omstandigheden in Griekenland, maar ook de uitdagingen rond de opvang van vluchtelingen in Nederland: vluchtelingen en integratie domineren het dagelijks gesprek.

Te vaak leiden deze onderwerpen tot heftige en emotionele debatten waardoor een inhoudelijk gesprek onmogelijk blijft. Hierbij dreigt tevens het gevaar dat iedereen in zijn eigen ‘bubble’ blijft en geen oog meer heeft voor de ander.

PvdA-Europarlementariër Kati Piri (Buitenlandse Zaken en Mensenrechten) wil dit graag anders doen.

Daarom organiseert ze twee bijeenkomsten met een kleine groep mensen om met elkaar een eerlijk en open gesprek te voeren over integratie. Ze is benieuwd naar jouw mening. Wat zijn jouw ervaringen? Wat zeggen mensen in jouw omgeving? Wat zijn je zorgen? Waar liggen volgens jou de oplossingen? Door te praten met én te luisteren naar elkaar kunnen we beginnen met het formuleren van oplossingen.

Aanmelden

Wil jij rustig van gedachten wisselen in een kleine groep waar naar iedereen geluisterd wordt? Geef je dan snel op via de onderstaande links. Vanuit alle aanmeldingen worden 25 mensen geselecteerd om aan deze open dialogen deel te nemen. Aanmelden via: https://goo.gl/forms/CDOYVG8W7ie2U0Yk2


1.

More about...