'Praten met politici in de Schilderswijk', Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen

De landelijke verkiezingen komen steeds dichterbij en nog steeds twijfelen vele Nederlanders over waar hun stem naar toe gaat. Men wil met name meer weten over hoe de verschillende politieke partijen bij wensen te dragen aan het ontplooien van gelijke kansen op het gebied van werk, onderwijs en zorg. Daarom organiseren wij op 22 februari aanstaande een treffend debat in hartje Schilderswijk waarin vertegenwoordigers van acht verschillende politieke partijen met elkaar en het deelnemend publiek in gesprek gaan over gelijke kansen op bovengenoemde terreinen.

Het debat zal plaatsvinden in de bibliotheek Schilderswijk tussen 19:30 uur en 21:00 uur. Names de PvdD zal Christine het debat aangaan met:

Farid Azarkan (DENK)

Bart van Kent (SP)

Mustapha Amhaouch (CDA)

Stientje van Veldhoven (D’66)

Kathelijne Buitenweg (Groenlinks)

Michiel Servaes (PvdA)

Martin Wörsdörfer (VVD)

De moderator van het debat is niemand minder dan Ferry Mingelen die jarenlang als parlementaire journalist heeft gewerkt voor de publieke omroep. De beschikbare plekken zijn beperkt hetgeen betekent dat u zich snel dient aan te melden om zeker te zijn van een deelname.

Aanmelden kan via schilderswijk@bibliotheekdenhaag.nl.

Dit debat is mogelijk gemaakt door een integrale samenwerking vanMulticultureel Jongeren Geluid (MJG), Bibliotheek Schilderswijk, Bewonerscollectief Schilderswijk, Stichting Jeugdwerk (Samson) en stichting To The Point.

Meer informatie


1.

More about...