Lezing Esther Ouwehand & Lammert van Raan in Deventer: ‘Idealisme is het nieuwe realisme’

stadhuis Deventer
date February 12, 2017 13:45 - 16:30
city Deventer
location De Horst, Kerkstraat 5 Show location
attending E. (Esther) Ouwehand i, L. (Lammert) van Raan i et al.
organisation Partij voor de Dieren (PvdD) i

Op zondag 12 februari zijn Tweede Kamerlid Esther Ouwehand en kandidaat-Kamerlid Lammert van Raan met hun lezing ‘Idealisme is het nieuwe realisme’ in Deventer. Jij komt toch ook? Meld je dan aan.

De Partij voor de Dieren spreekt een geheel eigen taal, zo concludeerde de Volkskrant in een recente analyse. Geen enkele andere partij kiest in haar verkiezingsprogramma zo nadrukkelijk voor het leefbaar houden van de aarde en het beschermen van al haar bewoners. Het optreden van de Partij voor de Dieren in de Tweede Kamer wordt bovendien gekenmerkt door een standvastige keuze om vast te houden aan de idealen en het agenderen van díe onderwerpen waar de traditionele politiek liever bij wegkijkt. De 'buitenboordmotor' van de Kamer, constateerde Trouw.

Wat is die unieke manier van politiek bedrijven van de Partij voor de Dieren? Wat is het effect van vasthouden aan idealen, waar de rest meer gericht is op compromissen en het verkrijgen van de macht?

Esther Ouwehand en Lammert van Raan nemen je mee naar de wereld van de expressieve politiek, en laten zien dat idealisme het nieuwe realisme is waar de wereld dringend behoefte aan heeft. Aan de hand van 10 jaar Partij voor de Dieren in de Kamer én het nieuwe verkiezingsprogramma zullen zij je laten kennismaken met hét politieke alternatief voor de gevestigde orde. Het is tijd voor Plan B, omdat er geen planeet B is.

Na de lezing is er gelegenheid om met Esther en Lammert in gesprek te gaan.

Aanmelden

Wil jij erbij zijn? Dat kan! Meld je aan via het aanmeldformulier, klik hier.

Iedereen is welkom! Neem dus vooral één of meer introducés mee, zodat zoveel mogelijk mensen kennismaken met onze partij en onze idealen. Vergeet niet de introducés apart aan te melden via het aanmeldformulier.

Locatie en tijd

Waar: De Horst, Kerkstraat 5, Deventer

Wanneer: 12 februari 2017

Inloop: 13:45 - 14:15 uur

Lezing en discussie: 14:15 - 16:30 (inclusief borrel na afloop!)

Entree: Gratis!

Aanmelden: Van tevoren aanmelden is noodzakelijk. Klik hier.

Lammer van Raan & Esther Ouwehand

Meer informatie


1.

More about...