PvdA vrouwen festival, Nijmegen

Nijmegen
Anton Bussemaker
date November 12, 2016 13:00 - 17:00
city Nijmegen
location Honig complex, Waalbandijk 20-22 Show location
attending M.J.I. (Monique) Quint-Maagdenberg i, A. (Ahmed) Aboutaleb i, E.M.J. (Lilianne) Ploumen i, E.M. (Esther-Mirjam) Sent i, K.P. (Kati) Piri i et al.
organisation Partij van de Arbeid (PvdA) i

Emanciperen en empoweren doe je samen!

Voor vrouwen, meiden, mannen, feministen en zij die dat juist niet zijn. Het thema van de dag is “vluchtelingen, integratie, de speciale rol en problematiek van vrouwen”. Onder andere Lilianne Ploumen (minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking), Ahmed Aboutaleb (burgemeester van Rotterdam), Kati Piri (Europarlementariër) en Monique Quint (historica, voormalig burgemeester en voormalig Tweede Kamerlid) zullen spreken. Dagvoorzitter Esther-Mirjam Sent (Eerste Kamerlid en econoom aan de Radboud Universiteit) leidt de dag. Er zijn workshops over onder andere cultuursensitiviteit, geweld en veiligheid, een gesprek met gevluchte Nederlanders, vrouwen in de politiek en vrouwenrechten. Ook een informatiemarkt, muziek en cultuur ontbreekt niet.

Entree is gratis, inclusief lunch en drankje. Heb je een kinderoppas nodig, heb je dieetwensen of neem je een introducé mee? Geef dit even door bij aanmelding.

Meld je uiterlijk 7 november aan via vipfestival2016@gmail.com.


1.

More about...