34538 NL - wetsvoorstel
Initiatiefvoorstel ter bevordering van kleinere klassen in het basisonderwijs

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 13 september 2016 aanhangig gemaakt door de Tweede Kamerleden Siderius (SP) i en Van Meenen (D66) i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is de Wet op het primair onderwijs te wijzigen ten einde kleinere klassen in het basisonderwijs te bevorderen.

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van de leden Siderius en Van Meenen tot wijziging van de Wet op het primair onderwijs ter bevordering van kleinere klassen in het basisonderwijs

2.

Documenten

(8 stuks)

2 31 maart 2017, geleidende brief, nr. 1     KST345381
Geleidende brief
 
2 31 maart 2017, voorstel van wet, nr. 2     KST345382
Voorstel van wet
 
2 31 maart 2017, memorie van toelichting, nr. 3     KST345383
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van Internetconsultatiedocumenten en reacties, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.