VVD Netwerkbijeenkomst eHealth 31 mei 2016

Source: L.A. (Leendert) de Lange i, published on Tuesday, May 3 2016, 2:49.

Eind maart 2016 opende de Zorginnovatiewinkel haar deuren. Deze pop-up store wil zorginnovaties onder de aandacht brengen. Naar aanleiding van mijn bezoek ontstond het idee om een VVD Netwerkbijeenkomst eHealth in samenwerking met de Zorginnovatiewinkel te organiseren.

Er zijn veel mooie ontwikkelingen, maar deze werken vaak langs elkaar heen. Ook zorginnovatoren lopen tegen belemmeringen aan. Waaruit bestaan deze belemmeringen? Hoe kan dit worden opgelost? En welke rol is voor de politiek weggelegd? Graag willen wij samen met u tot een antwoord komen. Daarom nodigen wij u van harte uit om mee te denken over de kansen en samenwerkingsmogelijkheden voor zorginnovaties en eHealth.

Programma:

Moderator: Harm-Jan Wessels, ondernemer bij Forcare, een software-bedrijf gespecialiseerd in gegevensuitwisseling in de zorg.

18.45 uur Inloop

19.30 uur Welkom door Waldemar Hogerwaard, oprichter Zorginnovatiewinkel, en Leendert de Lange.

20.00 uur ‘Tegen welke belemmeringen loopt eHealth in de praktijk aan?’. Deze discussie zal ingeleid worden door Douwe Jippes, digital health strateeg bij SJMG Health Investment.

20.30 ‘Welke kansen zijn er voor eHealth?’ Inleider van deze discussie is Jorne Grolleman, eigenaar ‘De Zorgvernieuwer’ en onderzoeker eHealth.

21.00 ‘Hoe kunnen ondernemers samen met de politiek tot een startschot voor eHealth komen?’ Waldemar Hogerwaard, eigenaar van de Zorginnovatiewinkel, zal deze discussie introduceren .

21.30 Afsluiting door Waldemar Hogerwaard en Leendert de Lange

22.00 Netwerkborrel

Locatie: de Zorginnovatiewinkel, Korte Poten 11, Den Haag

Datum: 31 mei 2016

Aanmelden: klik hier

Let op! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar