D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma in debat, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
date March 30, 2016 15:45 - 18:30
city Den Haag
location De Haagse Hogeschool, Speakerscorner, Johanna Westerdijkplein 75 Show location
attending H. (Harry) van Bommel i, M.F. (Michiel) van Hulten i, W.L.E. (Winand) Quaedvlieg, Sj.W. (Sjoerd) Sjoerdsma i et al.
organisation Democrats 66 (D66) i

The Lighthouse Debate: Referendum Associatieverdrag EU-Oekraïne

Woensdag 30 maart 15.45 - 18.30 uur in de Speakers’ Corner

Eerst zal lector European Integration Jaap de Zwaan uitleg geven over de inhoud en betekenis van het Associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne. Ook gaat hij in op de implicaties van de uiteindelijke uitslag van het referendum dat op 6 april a.s. in Nederland wordt gehouden. Winand Quaedvlieg, hoofd van het VNO-NCW kantoor in Brussel, zal het standpunt van het bedrijfsleven toelichten. Vervolgens zullen voor- en tegenstanders van het referendum en het Associatieverdrag onder leiding van Paul Meerts in debat gaan, gevolgd door een discussie met de zaal.

Voorstanders: Michiel van Hulten (Stem voor NL), Sjoerd Sjoerdsma (D66)

Tegenstanders: Pepijn van Houwelingen (Burgercomité-EU), Harry van Bommel (SP)

Laat je goed informeren en kom naar de lezing van Laura Starink en naar de bijeenkomst met debat! Kijk op https://www.facebook.com/events/243813635950963/ voor meer informatie. Je kunt met vragen ook terecht bij lector Jaap de Zwaan (j.w.dezwaan@hhs.nl) en Merle Prast (merleprast@gmail.com) of Marijn van Rees (van_rees86@hotmail.com).


1.

More about...