34154 NL - wetsvoorstel
Initiatiefvoorstel Wet herziening kinderalimentatie

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 18 februari 2015 aanhangig gemaakt door de Tweede Kamerleden Recourt (PvdA) i en Van der Steur (VVD) i en werd laatstelijk verdedigd door de Tweede Kamerleden Recourt en Van Oosten (VVD) i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is het stelsel van kinderalimentatie te herzien en dat daarvoor het Burgerlijk Wetboek en enige andere wetten wijziging behoeven.

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van de leden Recourt en Van Oosten tot wijziging van het Burgerlijk Wetboek en van enige andere wetten in verband met de herziening van het stelsel van kinderalimentatie (Wet herziening kinderalimentatie)

2.

Documenten

(18 stuks)

2 18 februari 2015, geleidende brief, nr. 1     KST341541
Geleidende brief - Voorstel van wet van de leden Recourt en Van der Steur tot wijziging van het Burgerlijk Wetboek en van enige andere wetten in verband met de herziening van het stelsel van kinderalimentatie (Wet herziening kinderalimentatie)
 
2 18 februari 2015, geleidende brief, nr. 1    
Geleidende brief
 
2 18 februari 2015, voorstel van wet, nr. 2     KST341542
Voorstel van wet - Voorstel van wet van de leden Recourt en Van der Steur tot wijziging van het Burgerlijk Wetboek en van enige andere wetten in verband met de herziening van het stelsel van kinderalimentatie (Wet herziening kinderalimentatie)
 
2 18 februari 2015, voorstel van wet, nr. 2    
Voorstel van wet
 
2 18 februari 2015, memorie van toelichting, nr. 3     KST341543
Memorie van toelichting - Voorstel van wet van de leden Recourt en Van der Steur tot wijziging van het Burgerlijk Wetboek en van enige andere wetten in verband met de herziening van het stelsel van kinderalimentatie (Wet herziening kinderalimentatie)
 
2 18 februari 2015, memorie van toelichting, nr. 3    
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.