Wijkveilligheid (Met D66 Rotterdam), Nederland

Kalender (Bron: swedeandsour / iStock.com)
swedeandsour / iStock.com
date January 27, 2015 19:30 - 22:00
city Nederland, United States
attending S. (Salima) Belhaj i, M.A. (Magda) Berndsen i et al.
organisation Jonge Democraten (JD) i

De Nieuwe Banier, Banierstraat 1, 3032 PA Rotterdam, Netherlands

Na de succesvolle editie in het kader van de Europese verkiezingen organiseert D66 Rotterdam op dinsdag 27 januari de volgende Collegetour, in theater de Nieuwe Banier Banierstraat 1, Rotterdam Noord. Het belooft een zeer leerzame, interactieve avond te worden waar interessante personen zich zullen uitspreken over de wijkveiligheid in Rotterdam. Tevens zal er voor alle aanwezigen genoeg gelegenheid zijn om de hoofdpersonen van de avond te spreken.

Speciale gasten op deze avond zijn onder andere Magda Berndsen (Tweede Kamer-lid en oud korpschef), Marnix Eysink Smeets (lector Integrale Veiligheid Inholland en voorzitter Landelijke Expertisegroep Veiligheidsbeleving), Dick Meuldijk van de veiligheidsmonitor (Platform 31), D66 Rotterdam fractievoorzitter Salima Belhaj en Michel de Man, coördinator van de wijkagenten bij Rotterdamse politie. Zij zullen allen hun licht laten schijnen op datgene dat binnen hun werkveld van belang is.

Verder zullen alle betrokkenen deelnemen aan de paneldiscussie. D66 Rotterdam wil alle aanwezigen de ruimte geven om vragen te stellen aan het panel, en ervaringen te delen. Het doel van de avond is tevens om, bij de afsluiting door Salima Belhaj, een aantal adviezen mee te kunnen geven aan het College van B&W en de Rotterdamse gemeenteraad. Kortom, een avond vol discussie over datgene dat ons iedere dag aangaat. Neem je buren, vrienden en kennissen mee!

Houd het evenement op Facebook genaamd “Collegetour D66 Rotterdam: Wijkveiligheid” in de gaten voor verdere updates over sprekers! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


1.

More about...