Debat 'Wat is ons antwoord op Poetin?', Amsterdam

Amsterdam
© PDC
date November 27, 2014 20:00 - 22:00
city Amsterdam
location Nassaukerk, De Wittenkade 111 , AmsterdamInschrijving is geopend tot 27 november 2014 Show location
attending H. (Harry) van Bommel i, R.H.G. (Roel) van Duijn, H. (Hubert) Smeets, V.V. (Vladimir) Poetin i, M. (Michiel) Servaes i et al.
organisation Foundation Max van der Stoel (FMS)

De FMS organiseert, in samenwerking met de Stichting Ukraine Today, op 27 november een politiek debat over de vraag 'Wat is ons antwoord op Poetin?'

De Russische president Vladimir Poetin heeft met zijn inmenging in Oekraïne voor veel beroering gezorgd. Hoe moet de Nederlandse politiek hier op reageren? Hoe moet Europa hierop reageren? Moet Oekraine uitgenodigd worden voor de NAVO? Moet Nederland zijn inzet beperken tot het onderzoek naar de aanslag op de MH17 ?

Deze en andere vragen zullen aan de orde komen bij dit debat waar als sprekers zullen optreden:

Michiel Servaes (buitenlandwoordvoerder PvdA Tweede Kamer), Harry van Bommel (buitenlandwoordvoerder SP Tweede Kamer), Sophia Kornienko (Russische journaliste), Hubert Smeets (NRC-Handelsblad) en Roel van Duijn (Ruslanddeskundige). Het debat zal onder leiding staat van Arjen Berkvens, directeur van de Foundation Max van der Stoel.

De Foundation Max van der Stoel organiseert het debat in samenwerking met de Stichting Ukraine Today, die zich bezighoudt met het verspreiden van Oekraiense cultuur in Nederland en met humanitaire hulp voor de inwoners van de Oekraine die te lijden hebben onder de oorlog.

Het debat zal plaatsvinden op 27 november vanaf 20.00 uur, zaal open om 18.00 uur. De toegang is gratis.

De locatie is: Nassaukerk, De Wittenkade 111 in Amsterdam, bereikbaar met tramlijn 10, halte De Wittenkade.


1.

More about...