Kickoff ‘Groei Tour’, Leiden

Stadhuis van Leiden
Kevin Bergenhenegouwen
date October 17, 2014
city Leiden, Delft
location & Show location
organisation Democrats 66 (D66) i

Op vrijdag 17 oktober zal de D66 ‘Groei Tour’ van start gaan in Delft en Leiden.

D66 wil Nederland klaarstomen voor de toekomst! Daarom tourt D66 de komende maanden langs alle provincies om te praten over onze toekomstplannen voor nieuwe groei voor Nederland. Op vrijdag 17 oktober zullen Tweede Kamerleden Gerard Schouw en Kees Verhoeven de aftrap geven in Delft en Leiden.

Nieuwe groei

De afgelopen jaren heeft D66 belangrijke hervormingen medemogelijk gemaakt. Maar we zijn er nog lang niet. Wij nemen geen genoegen met een beetje groei en lichte daling van de werkloosheid. Nederland moet en kan beter. Toekomstbestendiger. Rechtvaardiger. Met betere garanties voor persoonlijke vrijheden in de echte en virtuele wereld. Nieuwe groei is nu de belangrijkste opgave voor Nederland.

Slimmer, sneller, sterker

De wereld verandert continue. Alleen daarom al is Nederland nooit af. Door te blijven vernieuwen, kunnen we ook in de toekomst ons geld verdienen en meer banen creëren. D66 wil dat Nederland weer een innovatieland wordt. Om onze economie schoner, slimmer en sterker te maken. Daarmee zorgen we voor nieuwe banen, voor duurzame economische groei.

Tour langs alle provincies

Daarom tourt D66 de komende maanden langs alle provincies. Elk bezoek staat in het teken van een ander thema. Onderwerpen als werkgelegenheid, zorg, duurzaamheid en onderwijs komen aan bod. We gaan in gesprek met ondernemers, vrijwilligers, professionals en studenten. Elk bezoek gaan er verschillende Tweede Kamerleden mee. Houd de agenda dus goed in de gaten!

Kick off

Vrijdag 17 oktober geven Tweede Kamerleden Gerard Schouw en Kees Verhoeven de aftrap voor de Groei Tour. Deze dag staat in het teken van innovatie in de landbouw (Delft) en duurzame woningbouw (Leiden). In Delft spreken we met ondernemers en studenten van de Technische Universiteit over de toekomst en de technologische kant van duurzaamheid in de woningbouw. In Leiden bezoeken we ‘In Ovo’, een startend biotechbedrijf dat diervriendelijke en efficiënte innovaties ontwikkelt voor de pluimvee-industrie.

D66 kijkt uit naar deze tour door Nederland!


1.

More about...