Brief regering; Aanbieding werkprogramma van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) voor de periode 2015-2016 - Raad voor leefomgeving en infrastructuur (Rli)

Deze brief is onder nr. 3 toegevoegd aan dossier 33411 - Raad voor leefomgeving en infrastructuur (Rli).

1.

Kerngegevens

Officiële titel Raad voor leefomgeving en infrastructuur (Rli); Brief regering; Aanbieding werkprogramma van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) voor de periode 2015-2016
Document date 18-09-2014
Publication date 18-09-2014
Nummer KST334113
Reference 33411, nr. 3
External link original article
Original document in PDF

2.

Text

33 411 Raad voor leefomgeving en infrastructuur (Rli)

Nr. 3 BRIEF VAN DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 16 september 2014

Mede namens de ministers van Wonen en Rijksdienst en Economische Zaken en de staatssecretarissen van Economische Zaken en Infrastructuur en Milieu bied ik u - overeenkomstig artikel 26 van de Kaderwet Adviescolleges - het werkprogramma van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) voor de periode 2015-2016 aan1.

De raad heeft zich de afgelopen maanden breed georiënteerd, onder andere door middel van gesprekken met de betrokken bewindslieden en vertegenwoordigers van de diverse departementen. De raad heeft op basis daarvan een concept-werkprogramma opgesteld en aan mij aangeboden.

Ik heb, na overleg met de betrokken bewindslieden, besloten dit werkprogramma - ongewijzigd - vast te stellen.

Ik verwacht dat de raad met de gekozen werkwijze en adviesthema’s een vruchtbare bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van onze leefomgeving en infrastructuur.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, M.H. Schultz van Haegen-Maas Geesteranus

Noot 1

Raadpleegbaar via www.tweedekamer.nl


3.

Attachments

 
 
 

4.

More information

 

5.

EU Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.